Редька біла є соковитим коренеплодом. За змістом корисних речовин редька перевершує навіть закордонні фрукти. В її складі присутні: харчові волокна; глікозиди; амінокислоти; пуринові основи; ефірні масла; активні ферменти; органічні кислоти; вітаміни групи В, А, Е, С, РР; магній; кальцій; калій; залізо; фосфор; цинк; кобальт; фтор. Корисні властивості Коренеплоди редьки містять в своєму складі незамінні для організму корисні речовини. Особливо корисно її вживати при нестачі вітамінів в організмі і мінеральних солей. Редька має сильні протимікробні дії.
Як приготувати і подавати
Редьку можна вживати в їжу в свіжому, вареному, маринованому вигляді. Їх додають в різні перші страви і овочеві салати та закуски, супи, окрошку, борщ, овочеві та м'ясні страви. Добре поєднується редька з м'ясом на грилі, птицею і навіть кальмарами, а деякі професіонали готують з неї запечені бутерброди з помідорами і сиром.
Weight: 1000g
ЗАМОВИТИ ДОДАТКОВО
Click to order
Close the cart to continue shopping or place an order
Total:
After confirmation, we will contact you to clarify and confirm the order. If you use Viber: please check it - we will write you a message.