Як її такою зробили? Сучасні споживачі активно шукають корисні продукти, які прості у приготуванні, смачні та довго залишаються свіжими.
Сублімація (Freeze-drying) – найлагідніша технологія для вакуумного заморожування та осушування, яка дозволяє зберегти не тільки природний колір і смак, але й до 97% поживних речовин, вітамінів, мікро- та макро-елементів.
Процес сублімації значно збільшує термін зберігання, що робить його ідеальною заміною для свіжих продуктів круглий рік, без необхідності будь-яких добавок або консервантів. Вам потрібно лише відкрити герметичну упаковку, та добавити продукт в улюблені Вами смузі, сніданки, морозиво, йогурти, випічку та ін., або просто насолоджуватися окремо.
100г сублімованої дині містять: вітаміну А - 0,4 мг, вітаміну С - 107,1 мг, кальцію Ca - 178,8 мг, заліза Fe - 4,7 мг.