Маш містить такі важливі для людини речовини, як вітаміни C, D, E і K, залізо, цинк, фолієву кислоту, калій, магній, мідь, марганець, фосфор і тіамін. Профіль корисних властивостей Маша — проти холестерину та інших серцевих недуг. Вони містять досить багато розчинної клітковини, яка в травному тракті вступає в реакцію з водою, утворюючи при цьому гелеобразную суміш, яка поглинає токсини і надлишки жиру. Маш також нормалізує тиск, збільшує гнучкість артерій і вен.
Спосіб приготування: Боби промити і залити водою у співвідношенні 1: 5. Довести до кипіння, варити 10 хв. на сильному вогні потім 30-60 хв. на невеликому до готовності. Додати сіль за смаком.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: білки – 23.5 г; жири - 2 г; вуглеводи – 50 г. на 100 г продукту: 1297 кДж / 310 ккал Постачальник: ТМ Крупіночка